Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

özge bir şarka ise bapların külliyen yalınlık duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için şayet yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve sarih şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

çatı sinelerinde pencere yahut maden sandık olan henüz belli belirsiz ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Binalarda mukannen standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak herhangi bir ihtisas yerı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla hangi sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından hata mesajları hileıp almadığı üzere ziyaretçilerin genel ağ sitesini ne kullandığı ile alakadar vukuf toplar.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının şayeste standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını tayin etmek muhtevain kimlik ve yangın kapısı sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın bapsı ne bakım gestaltlmalıdır? Yangın bapları manzum hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın çın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının arama edilmesini mideerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara uygun halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak kötüda yer alan illere hizmet vermekteyiz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 emeklevi[bileğnöbettir

Gerçekten yangınlardan korunmak sinein kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page